Valikko Sulje

Lemmikkien kasvavat raakaruokavalikoimat

Ihmisten hyvinvoinnin lisääntyessä, myös lemmikkien hyvinvointiin keskitytään laajemmin ja niillekin halutaan tarjota parasta. Lemmikkien ruokavalikoima on kasvanut perinteisten kuiva- ja märkäruokien lisäksi laajalla raakaruokavalikoimalla. Pakastetuotteina raakatuotteille saadaan pitkä myyntiaika ja tuotteet ovat laadukkaasti optimaalisessa lämpötilassa.

Lemmikeille laadukas Premium

Lemmikkien ravinnon laadukkuus on nostanut tasoa ja asiakkaat perehtyvät entistä tarkemmin lemmikkien ruokintaan. Tämä näkyy iloksemme laajasti lemmikeille tarjolla olevasta ruokavalikoimasta. Ruoan alkuperä ja luonnollisuus ovat asiakkaille entistä tärkeämpiä myös lemmikkien ostoskoreissa. Myös eläinten Premium- ja luomutuotteiden kysyntä on kasvavaa.

Kuiva- ja märkäruoan lisäksi ruokavalikoimiin on tullut laaja valikoima erilaisia raakaruokia. Raakaruokia myydään kätevinä annospaloina, jolloin lemmikille sulatetaan aina oikea määrä syötävää. Erilaisia raakaruoka-artikkeleita on saatavana paljon, joka tuokin pakastekalusteen yhä useammalle lemmikkiosastolle ja -myymälään. Raakaruoka on myös herkkä lämpötilavaihteluille, joten pakastekalusteet on oltava laadukkaita ja ne on pidettävä siistissä kunnossa.

Lemmikeille etsitään laadukasta lähiruokaa, eikä ostopäätöksiä tehdä hintaedellä. Premium-tuotteiden näkyvyyteen ja erottuvuuteen kannattaa panostaa. Vertaile erilaisia kylmälaitevaihtoehtoja ja löydä sinun eläinruokatuotevalikoimaasi parhaiten edustava myyntikaluste.

Pakastekaapit eläinruoalle 1, 2 tai 3 ovisena.

Pakastekaapin väliin pudonnut tuote voi sulattaa koko pakastimen. Lämpötilavalvontajärjestelmä antaa hälytyksen ja vika päästään huomaamaan ennen tuotehävikin syntyä.

Pakastetuotteet turvassa

Pakastetuotteiden lämpötilavalvonta on helposti järjestettävissä langattomalla lämpötilavalvonnalla. Lämpötilaseurannan avulla ehditään reagoimaan ajoissa kylmälaitteesi poikkeuksellisiin lämpötilavaihteluihin. Järjestelmä ehkäisee laiteviasta syntyvää hävikkiä sekä laiterikkoja. Myös lämpötilojen omavalvonta sujuu automaattisesti ja tieto on tallessa 5 vuotta.

Pakastekaappi Top Freezer yläkaappi L-jalustalla Carrier - Suomen myymäläkaluste

Pakastekaappi altaan päälle

Pakastekaappi Top Freezer pakastealtaan päälle on käytännöllinen ratkaisu myymälään. Näin rakentuu näyttävä pakasteosasto tehokkaasti myymälän pinta-alaa käyttäen. Pakasteallas vetää hyvin massatuotteita ja pakastekaappiin voit sijoittaa esille laajan valikoiman erikoistuotteita, joille on tärkeää nousta esiin valikoimasta. Top Freezer on yhdistettävissä myös jo olemassa oleviin 210 ja 250 cm leveisiin pakastealtaisiin.

Pakasteallas Visor saarekekokonaisuudeksi pakastetuotteille - Suomen myymäläkaluste

Tilava pakasteallas

Laadukas ja vakaan lämpötilan säilyttävä Visor pakasteallas vetää hyvin tuotteita. Raakapakasteet saat nopeasti täydennettyä suoraan pakastekuorman saavuttua. Allasmalli tarjoaa samalla myös pakasteille varastointitilaa säädettävien pohjaritilöiden alle. Kokoa näyttäväksi saarekkeeksi tai yksittäin myymälässä. Yhdistä allas myös Top Freezer-pakastekaapin alle.

Omakoneinen pakastekaappi Velando lasiovilla - Suomen myymäläkaluste

Runsaaseen valikoimaan

Lemmikeille on tarjolla paljon tuoteartikkeleita ja lasiovelliseen pakastekaappiin saa runsaan tuotevalikoiman esille. Korkea pakastekaappi tuo monipuoliselle tuotevalikoimalle näkyvyyden yhdellä silmäyksellä ja ostospäätös on helppo tehdä lasioven läpi. Kapean slim-mitoituksen ansiosta kaappi on erinomainen valinta hyödyntäen lattian pinta-alan tehokkaasti myyntikäyttöön. Velando-pakastekaappi 2 ja 3 ovisena.

Pakastekaappi teollisenhyllyn sisään

Marketin eläinruokaosastolle etsitään usein pakastekaappia sijoitettavaksi teollisenhyllyn modulin sisään. Indus -pakastekaappi 1-ovisena sopii täydellisesti teolliseen hyllymoduliin. Slim-mitoituksensa ansiosta pakastekaappi istuu myös syvyytensä puolesta hyvin paikoilleen. Samaan Indus-kalustesarjaan on saatavana myös kylmäkaappi lasiovella.

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.