Valikko Sulje

Noutopalveluratkaisut
ruokaostoksille

Ruokaostokset tehdään yhä useammin netissä ja asiakas noutaa hänelle valmiiksi kerätyt ostokset noutopisteestä. Noutopalvelun kysyntä on nyt suurta ja kuluttajat arvostavat uudenlaista asiointia säästäen aikaa ja miettien ruokaostokset useammaksi päiväksi kerralla. Ruokakauppojen nettipalveluiden tarjoamat kotimaisuus ja ostoskorien seurannat sekä reseptiikka tarjoaa miellyttäviä lisäarvoja ruokaostosten suunnitteluun. Myös ruokaostosten nouto on siirtynyt käteviin automaatteihin.

Noutovalmiit ruokaostokset viikonlopuksi

Oletko kuluttajana jo tilannut ruokaostoksia sinulle valmiiksi kerättynä? Olisikin helppo noutaa valmiit ruokaostokset lähikaupasta ja kotiutua työpäivän jälkeen entistä aikaisemmin herkullisen ruokakassin kanssa. Ruoan verkkokaupan kasvun myötä ostokset on entistä nopeampi noutaa noutoautomaatista, ilman ruuhkia ja jonotuksia.

Noutoautomaatteja löytyy jo monien kauppojen eteistiloista. Missähän muualla noutoautomaatteja nähdään tulevaisuudessa? Voisiko lähikauppasi sijoittaa noutoautomaatin työmatkasi varrelle, juna-aseman aulaan tai huoltoasemalle?

Noutolokerikko S'Mart Prisma Kuopio

Omakoneinen noutolokerikko S’mart löytää paikkansa myymälän eteisestä.

Noutolokerikko S'Mart Prisma Kuopio

Helppokäyttöinen noutoautomaatti ruokaostoksille

Miten noutolokerikko toimii?

Oletko noutanut postipakettia noutoautomaatista? Ruokaostoksille suunnittelemamme noutolokerikko toimii aivan vastaavalla tavalla.

  • tee ostokset verkkokaupassa
  • saat tekstiviestinä lokerokoodin noutoa varten
  • nouda ostokset sovittuna ajankohtana syöttämällä lokerokoodi automaattiin
  • kylmä- ja pakastelokeroiden ovet avautuvat, joista löytyvät sinulle valmiiksi kerätyt ostokset

Noutolokerikko S'mart ruokaostoksille

Noutolokerikko S’mart

Omakoneinen noutolokerikko on myymälän eteistilaan, erilliseen noutohuoneeseen tai ulos kaupan pihaan tarkoitettu kylmäkalusteratkaisu. Automaatti rakentuu 12 lokeron kylmämoduulista, joita voit yhdistellä rinnakkain asiakkaita parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Vakiomallin moduulissa on 4 pakastin- ja 8 kylmälokeroa. Lokerikkomoduulien kanssa asennetaan keskusyksikön moduuli, johon asennetaan käyttämäsi sovellus noutopalvelulle.

Omakoneinen noutoautomaatti sopii erikokoisille myymälöille ja se on nopea asentaa. Noutokaluste ei vaadi suurta tilaa eikä rakennuslupaa. Noutolokerikossa kylmä- ja pakastetuotteet ovat oikeassa lämpötilassa odottamassa noutohetkeä. Uusi lokerikkomallimme voidaan asentaa joko sisälle tai ulos. Teippauksilla ja valomainoksilla noutoautomaatille saadaan vielä lisää näkyvyyttä.

Noutoautomaatti ruokaostosten noutopalveluun. Noutoseinä automatiikka kylmähuoneeseen - Suomen myymäläkaluste

Noutoseinä kylmähuoneeseen

Tarjoamme myös noutoseinäratkaisun asennettavaksi kylmähuoneeseen. Noutoautomaatin ovet avautuvat noutolokeroon, joka on asennettu kylmä- ja pakastehuoneisiin. Tällöin noutopalveluun kerätään ruokaostokset kylmähuoneen kautta ja vapautuneiden lokeroiden täyttäminen käy myymälässä sujuvammin, kun seuraavan asiakkaan ostokset voivat olla kerättynä valmiiksi kylmähuoneessa.

Kiinnostuitko noutolokerikoista?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.