Valikko Sulje

Viimeistelty käsidesiannostelija

Poikkeukselliset ajat ovat saaneet meidät etsimään uusia ratkaisuja turvallisiin kanssakäymisiin. Käsidesin tarjoaminen asiakkaille ja julkisille paikoille on tullut uudeksi pysyväksi palvelumuodoksi. Tyylikkäästi muotoillut ja viimeistellyt RST-käsidesiannostelijat ovat jalalla painettavat ja täysin sähköttömät.

Tyylikäs ratkaisu turvalliseen asiointiin

Safe Hands -käsidesiasema toimii hygienisesti jalkapumpulla, eikä asiakkaan tarvitse käsin koskea annostelijaan tai pumppupulloon. Jakelijaan sopii riittoisa 5 litran pumppusäililö, jolloin asema sopii runsaaseen käyttöön ja se on huoleton ylläpitää. Tyylikkäät lattiapylväät istuvat hyvin asiakas- ja yritystiloihin sekä julkisiin paikkoihin.

Hyvä käsihygienia on asiakkaiden sekä yrityksen yhteinen etu turvalliseen kohtaamiseen. Ravintolat ja myymälät etsivät tyylikkäitä, kestäviä ja hygienisia ratkaisuja käsidesin tarjoamiseen. Sähkötön ja rst-pintainen käsidesijakelija sopii hyvin myös ulkotiloihin, suuriin tapahtumiin ja huvipuistoihin. Pitkäikäinen käsidesin jakelijaratkaisu antaa oikean määrän käsidesiä jalan painalluksella.

Jakelijassa on täytettävä 5 litran pumppusäiliö, jonka voit täyttää valitsemallasi käsidesillä. Riittoisat, isot säiliöt ovat kustannustehokkaampi valinta ja ne säästävät aikaa verrattuna pienten käsidesipullojen ylläpitoon ja täyttöön. Safe Hands-lattiapylväät ovat helposti asennettavissa ja siirreltävissä. Annostelupylväässä on tippa-allas, joten pylväs sekä ympäristö pysyvät siistinä.

Kiinnostuitko uutuustuotteestamme?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin löydämme teille sopivat ratkaisut turvallisempaan asiointiin.

Näppärät lisävarusteet

Safe Hands -sarjaan kuuluu lisävarusteina käsipyyhepaperin jakelija, teline kertakäyttökäsineille sekä roska-astia. Myös lisävarusteet ovat RST-pintaisia. Rakennettavissa on siis täydellinen käsidesiasema, joka on muunneltavissa tarpeen mukaan. Asemaan on saatavilla lisäksi A4-julistekehys infokäyttöön. Lisävarusteilla viimeistelet asiakkaalle kaiken valmiiksi turvalliseen ja miellyttävään asiointiin.

Annostelija toimii jalkapolkimella, joten se on heti käyttövalmis eikä siis tarvitse sähköä.

Riittoisa seinäjakelija

Safe Hands -sarjaan on saatavilla myös Mini-käsidesiannostelija seinäasennuksella. Mini-malli toimii kyynärpääannostelijalla ja sekin varustellaan 5 litran pumppusäiliöllä. Mini sopii hyvin mm. käsienpesualtaan yhteyteen, henkilökunnan taukotilaan tai myymälän seinään. Mini-malli on saatavana myös Go-mallina, jolloin annostelija on liikuteltavalla rullajalustalla.


Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.