Valikko Sulje

Värit näkyviin marja- ja smoothie-kylmäkalusteissa

Vitamiinintäyteiset tuotteet halutaan näyttävästi esille myymälöihin. Marjoille ja hedelmille etsitään visuaalisia myyntiratkaisuja hevi-osastolle. Tuotteet ovat värikkäitä ja hyvä myyntikaluste antaa väriloistolle näkyvyyden sekä pitää herkätkin marjatuotteet vakaassa lämpötilassa. Esillepanosta saa todella houkuttelevan laadukkailla tuotteilla ja hyvän myyntikalusteen avulla.

Väriloistoa hevi-osastolle

Suosittu Carrierin Areor ST kylmähylly soveltuu erinomaisesti hevi-osastolle, myymälän sisääntuloon sekä herkkutuotteille palvelulinjaston läheisyyteen. Kylmähyllyn pohjataso vetää tuotteita kylmäaltaan tapaan ja kahdelle lasihyllylle saa näyttäviä tuotenostoja sesonkituotteille. Kalusteen takaseinä sekä lasihyllyt ovat läpinäkyvistä materiaaleista, joten marjarasioiden ja smoothien värit kantautuvat houkuttelevina moneen suuntaan. Areor ST kylmähyllyt voi sijoittaa näyttäviksi saarekkeiksi myymälään tai itsenäisiksi myyntikalusteiksi. Alla olevien pyörien ansiosta kaluste on helposti siirreltävissä myyntisesonkien mukaan.

Kiinnostuitko kylmähyllyistä?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin löydämme teille sopivat kylmälaiteratkaisut.

Autamme Sinua oikean kylmälaitteen valinnassa

Lisää myyntiä toimivalla esiinpanolla

Myymälät etsivät näyttäviä kylmälaiteratkaisuja nopeasti mukaan otettaville, terveellisille tuotteille. Laitemallistostamme löydät monenlaisia kolmitasoja, kylmähyllyjä, saarekekokonaisuuksia ja slim-hyllynpäätykalusteita deli-, smoothie- ja marjakalusteiksi. Uusissa kylmälaitteissa on vakaan lämpötilan ja energiatehokkuuden lisäksi otettu huomioon tuotteiden näkyvyys. Värikkäät vitamiinipommit nousevat myyvästi esille läpinäkyvien rakenteiden ansiosta.

Kompakti kylmähylly pieneen tilaan

Kätevän kompakti ja raikas kaksipuoleinen kylmähyllyratkaisu ServiGo, soveltyy hyvin mm. kassa-alueen myyntikalusteeksi myymälöihin, huoltoasemille ja kioskeihin. Tästä kylmäkalusteesta tarttuu hyvin mukaan täytetyt leivät, valmiit salaatit ja smoothiet. Vaikka kaluste vie vain pienen lattiapinta-alan, myytäville tuotteille on hyvä näkyvyys kalusteen läpinäkyvien rakenteiden ansiosta. ServiGo on kompakti, pienen tilan vievä, näyttävä, kaksipuoleinen kylmähyllyratkaisu.

Kotimaista laatua juomien ja delituotteiden esillepanoon

Kotimainen Aste Finlandin näyttävä AVO Harmony 135-kolmitaso on tyylikäs kylmäkaluste juomille, elintarvikkeille ja deli-tuotteille. Kylmähyllysarjasta saatavana myös saarekekokonaisuudet neutraalien kulmahyllyjen kanssa. Harmony kylmähylly on näppärän kokoinen myyntikalusteeksi kassan läheisyyteen tai teollisenhyllymodulin sisään sijoitettuna. Kylmähyllyn kokomusta väritys ja tehokas led-valaistus korostavat tuotteita arvokkaasti ja laadukkaasti.

AVO Harmony -kylmähyllyn erikoisominaisuus on huoltovapaa lauhdutin, jonka ansiosta lauhduttimen puhdistamiseen ei kulu arvokasta työaikaa ja kylmähyllyn toiminta on energiatehokasta ja tuotteet ovat myynnissä vakaassa lämpötilassa.

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun.