Valikko Sulje

Kylmäkalusteet HoReCa-ammattilaisille

ammattikeittiön kylmäkalusteet

Valikoimastamme löytyy runsas määrä tuotteita HoReCa-alan ammattilaisille aina konditoriakalusteista juomakaappeihin ja ammattikeittiön kylmäkalusteisiin. Nyt esittelyyn pääsee uusi SMK Gastro -mallistomme, josta löytyvät ammattikeittiön haastaviin ja vaativiin olosuhteisiin vastaavat korkealaatuiset ja energiatehokkaat GN-standardin mukaiset kylmäkalusteet!

Korkeatasoiset kylmäkalusteet vaativiin olosuhteisiin

Keittiö on kokin työhuone, johon kunnolliset välineet tuovat tehokkuutta ja toimivuutta. Hyvät keittiökalusteet mahdollistavat käyttäjäystävällisen työskentelyn ja rakentavat toimivan kokonaisuuden, joka on mitoitettu keittiön tarpeisiin sopivaksi.

SMK Gastro -sarjan kylmälaitteet on suunniteltu vastaamaan ammattikeittiöiden olosuhteisiin ja vaatimuksiin. Sarjan kalusteissa raaka-aineet tai valmiit tuotteet säilyvät laadukkaina asianmukaisissa lämpötiloissa. Näin voit varmistua tuotteidesi turvallisuudesta ja tarjota asiakkaillesi vain parasta. Kalusteiden muotoilu ja viimeistely on tehty ammattilaisten käyttöä ja tarpeita silmällä pitäen. Malliston laitteilla rakennat keittiösi kylmälaitekokonaisuuden yhtenäisellä ilmeellä, sillä samasta tyylisarjasta löytyvät koko keittiön kylmälaitteet kylmäkaapeista pakastimiin ja pikajäähdyttimiin.

Kalusteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on hygieeninen ja helposti puhdistettava materiaali keittiöympäristöön. Kalusteet ovat muunneltavissa muuttuvien tarpeiden mukaan esim. siirrettävien hyllyjen ja korkeussäädettävien jalkojen avulla. Laitteiden älykäs ilmankiertojärjestelmä varmistaa niiden optimaalisen lämpötilan joka hetki. Lämpötilaa on helppo säätää itse elektronisen säätimen avulla.

Gastromalliston kaikki laitteet ovat kansainvälisen Gastronorm-mitoituksen mukaisia, joten ne ovat sulavasti yhteensopivia ammattikeittiön GN-astioiden kanssa.

Kylmäkalusteet ammattikeittiöön

Ammattikeittiön kalusteet on tehty kovaan käyttöön. Kuvituskuva.

ammattikeittiön kylmäkalusteissa käytetään ekologisia kylmäaineita

Ympäristöystävälliset kylmäaineet ovat kylmäaineita, joista on vain vähän tai ei lainkaan haittaa ympäristölle. Ne vapauttavat 45 % vähemmän CO2:ta muihin kylmäaineisiin verrattuna.

 

Energiatehokkuutta fiksulla suunnittelulla

Gastromalliston tuotteiden suunnittelussa on fiksuilla rakenteellisilla valinnoilla panostettu energiankulutuksen vähentämiseen ja ympäristöystävällisyyteen. Energiatehokkuutta lisäävät esimerkiksi ovien automaattinen sulkeutumismekanismi ja magneettiset tiivisteet. Lisäksi kalusteiden ovikytkin pysäyttää tuulettimen, kun ovi avataan. Näin kylmää ilmaa ei pääse poistumaan kalusteen sisätiloista, mikä vähentää lämpöhävikkiä ja säästää energiaa. Laitteiden lauhduttimet ja koneikot on suunniteltu huoltovapaiksi ja helpoiksi pitää puhtaana, mikä edistää laitteiden tehokkuutta ja vähentää merkittävästi energiankulutusta.

Ekologiset kylmäaineet pienentävät ympäristölle koituvaa rasitusta ja fiksulla laitteiden käytöllä ja lämpötilan valvonnalla laitteiden olosuhteet pystytään pitämään aina optimaalisina. Lähes kaikissa gastromalliston kylmäkalusteissamme on käytetty ympäristöystävällistä ja energiatehokasta R600A-kylmäainetta.

Pakastekaappi_GCF1352X_Suomen_myymalakaluste

Kylmäkaapit

Gastromalliston kylmäkaapeista löytyvät niin kylmätyöpöydät kuin pystymallin kylmäkaapit, juomakaappeja unohtamatta. Kylmäkaappi SMK Gastro GCR on hygieeninen ja helposti puhdistettava kylmätyöpöytä miellyttävään työskentelyyn, jonka kylmäkaapeissa raaka-aineet tai valmiit tuotteet säilyvät asianmukaisessa lämpötilassa. Pystymallin SMK Gastro GUR -kylmäkaappia löytyy 1- tai 2-ovisena ja säädettävillä hyllyillä.

Lihan onnistuneeseen kuivakypsytykseen löytyy ammattilaistason Dry Aging -kylmäkaappi SMK Gastro DA. Dry Aging -kylmäkaappi kypsentää lihan alhaisella ​​lämpötilalla, jota voidaan säätää 0,1°C:n tarkkuudella!

Back Bar kylmäkaapit ovat jokaisen kahvilan, ravintolan ja baarin vakiovaruste juomakylmäkaapiksi. Lisää juomakaappivaihtoehtoja löydät täältä.

Kylmäkaappi GUR1400X

Pakastekaapit

Pakastekaappien puolelta löytyvät kalusteet samaan sarjaan kylmäkaappien kanssa. Pakastekaappi SMK Gastro GCF toimii myös työtasona ja SMK Gastro GUF on perinteinen pystymallin pakastekaappi.

Nopeaan jäähdytykseen pikajäähdytyskaappi SMK Gastro GBC! Kaapeissa saat valmiit kuumat tuotteet pikajäähdytettyä joko kylmiö- tai pakastelämpötilaan hyvin nopeasti huolehtien tuotteen laadusta ja tuoteturvallisuudesta.

Ethos HV

Lämmintä ja kylmää tarjoiluun

Kylmätarjoiluvaunu Mansa on omakoneinen kylmäbuffakaluste itsepalvelukäyttöön. Mansalla rakennat tyylikkään ja helposti liikuteltavan salaattibuffetin!

Lämpimät tuotteet saat tarjolle Ethos lämpöhyllyyn. Ethos on näyttävä ja tyylikäs lämpöhylly itsepalveluun, sopii mitoiltaan hyvin esimerkiksi juomakalusteen jatkoksi. Tehokas hyllykkö lämpenee jopa +65 asteeseen.

viinikaappi-afw120-outlet-suomenmyymalakaluste

Viinikaapit

Valikoimastamme löytyvät myös tyylikkäät ja laadukkaat viinikaapit. Sopisiko teille paremmin slimmi lattiamalli, näppärän kokoinen kaappi pöytätason alle vai kompakti seinälle kiinnitettävä kaappi?

Tutustu myös konditoriakalusteisiimme

Konditoriakalusteiden puolelta löydät laajan valikoman kalusteita kahviloihin ja konditorioihin – jopa suoraan varastosta!

Tarvitseko apua valinnassasi?

Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai jätä yhteydenottopyyntö.
Me autamme sinua löytämään sopivan laiteratkaisun.